esaretinbedeli
New member
Burası yeri mi bilmiyorum ama diğer platformlarda çok ağır eleştiriler oluyor diye yazamadım. Ben 24 yaşındayım üniversiteyi 2 yıl önce bitirdim ama atanamadığım için ücretli öğretmenlik yapıyorum. Çalıştığım okulda beğendiğim biri vardı yaşı benden büyük. Ara ara sohbet ediyorduk. Sonra bana sürekli mesaj atıp kahve içme teklifinde bana bulunuyordu. Benim de bu sohbet çok hoşuma gidiyordu. Kendisi de bekar evinde kalıyormuş. Sonra görüşmeyi kabul ettim. Sonra dışarda görüşmeyelim okuldan birileri görürse hoş olmaz evime gel dedi. Daha önce kimsenin evine gitmediğim için kabul etmedim ilk başta. Sonra mesaj atmadı hiç bana. Bu duruma o kadar üzüldüm ki. Sizler deneyimli insanlarsınız. Sizce gitmeli miyim? Galiba çok hoşlanıyorum. Şu an bana mesafeli davranıyor ona güvenmediğimi düşünüyor. Nazlanacak bir şey yok iki medeni insan gibi kahve içip film izleriz demişti. Keşke gitseydim. Kaybedeceğim böyle giderse çok üzülüyorum. Siz olsanız gider miyim? Okulda adım çıkar diye de korkuyorum bilmiyorum.