oradanburadan
Member
Eşimle evleneli 2 yıl oldu ve 32 yaşındayım. Kayınvalidem eşime karın yaşlı çocuğu olmuyo dedi. Kulak misafiri oldum. Eşim anne biz ne zaman istersek o zaman yaparız bu bizim özelimiz diye cevap verdi. Ama çok üzüldüm.
Kvler hep öyle ben 23 yaşında evlendim çocukta çocuk diye tutturdu hatta eşim yaşı var diye olmuyor mu diye hastaneye gidelim demişti bende korunuyoruz dedimEşimle evleneli 2 yıl oldu ve 32 yaşındayım. Kayınvalidem eşime karın yaşlı çocuğu olmuyo dedi. Kulak misafiri oldum. Eşim anne biz ne zaman istersek o zaman yaparız bu bizim özelimiz diye cevap verdi. Ama çok üzüldüm.
Ay şaka gibi ya, yaşa bakmıyorlar demek bunlarKvler hep öyle ben 23 yaşında evlendim çocukta çocuk diye tutturdu hatta eşim yaşı var diye olmuyor mu diye hastaneye gidelim demişti bende korunuyoruz dedim![]()
Evet bizde onların dediklerine bakmamalıyız birde bana şey diyordu ben evlendiğimde regl olmadımAy şaka gibi ya, yaşa bakmıyorlar demek bunlar![]()
Nasıl hadsiz bir insanmış ya. Okurken bana denmiş kadar üzüldüm. Bir kadının bir kadına bunu yapmasını sindiremiyorum. Ve tüm yükün bizim omuzlarımıza atılmasını…Eşimle evleneli 2 yıl oldu ve 32 yaşındayım. Kayınvalidem eşime karın yaşlı çocuğu olmuyo dedi. Kulak misafiri oldum. Eşim anne biz ne zaman istersek o zaman yaparız bu bizim özelimiz diye cevap verdi. Ama çok üzüldüm.