İlerde nasıl bir Kv olursunuz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Papatya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Papatya

Well-known member
Evet hanımlar hepimiz bir kaynana olma adayıyız ilerde nasıl bir kaynana olursunuz?
Kendi kaynananız gibi olmak ister miydiniz?

Evet hanımlar hepimiz bir kaynana olma adayıyız ilerde nasıl bir kaynana olursunuz?
Ben de asla kendi kayınvalidem gibi olmak istemem benimki de çok sıkıyor. İnşallah çok güzel okullarda okuyup güzel bir mesleği olur kızımın ve kendi ayaklarının üstünde sapasağlam durabilir. Her hafta bana gelmek yerine şehir şehir gezsin eşiyle, bayramlarda bana gelip eve hapsolmak akraba gezmek yerine ülke ülke gezsinler. Yani istedikleri gibi gezip istedikleri saatte evlerine girsinler. Evlerini istedikleri gibi dizayn etsinler. İstedikleri kadar çocuk yapıp yine istedikleri gibi büyütsünler. Hatta damadım bana anne demese bile olur, ben mi doğurdum elin oğlunu? O olay da bana aşırı saçma geliyor zaten kendimize eş mi alıyoruz manevi kardeş mi? Ay ne kadar mükemmel bir kaynana olacağım ya 😂

Benim kaynanam iyi allah razi olsun ondan annem gibi görüyorum. Ama kendini çocukları icin cok yipratiyor yemez yedirir derdimizi dert edinir. Ben cool bir kayinvalide olurum mesela oyle yemek yapim gonderim toruna bakim falan da yapamam yada istiyorlarsa nikahlarini gitsinler yurt disinda yapsinlar nebilim bisey alirken danismasinlar hic umrum olmaz onlarin secimleri onlarin hayatlari. Benim evladim mutluysa hiçbir seyin onemi yok ben biseye karismam zaten cocugumu buyutup kendi hayatimi yasamak istiyorum dunyayi gezmek istiyorum inşallah 🥰

Bence ben çok eğlenceli olurum kendimin kvsi olmak isterdim hahaha kesinlikle kendi kv yaşayamadığım ne varsa gelinimle yaşardım ya ve asla kendi çocugumdan ayırmazdım

Kaynanam gibi olmayacağım kesin😄 annem gibi de olmak istemediğim yerler var ama şu gittikçe anneye benzemeye yönümden korktuğum için pek bir şey diyemiyorum. Neyse yine kaynanama benzemekten iyidir😄

Hiç kimse umarım kızlarımızı oğullarınızı ğzmez ve çocuklarımız da başkalarını üzmez. Ama doğanın kanunu, hayatlarında birrr sürü engebeyle dertle sorunla karşılaşacaklar. Eşini bir dert olarak görmeyiz umarım. Ben çok korumacıyım. Bilemiyorum yaa, çocuğumu üzgün görürsem savunurum ama onun dışında canları ne istiyosa yapsın

Geri