Kendimi cevapliyim hemen ben kendi kaynanam gibi olmak istemezdim aşırı sıkıyorEvet hanımlar hepimiz bir kaynana olma adayıyız ilerde nasıl bir kaynana olursunuz?
Kendi kaynananız gibi olmak ister miydiniz?
Ben de asla kendi kayınvalidem gibi olmak istemem benimki de çok sıkıyor. İnşallah çok güzel okullarda okuyup güzel bir mesleği olur kızımın ve kendi ayaklarının üstünde sapasağlam durabilir. Her hafta bana gelmek yerine şehir şehir gezsin eşiyle, bayramlarda bana gelip eve hapsolmak akraba gezmek yerine ülke ülke gezsinler. Yani istedikleri gibi gezip istedikleri saatte evlerine girsinler. Evlerini istedikleri gibi dizayn etsinler. İstedikleri kadar çocuk yapıp yine istedikleri gibi büyütsünler. Hatta damadım bana anne demese bile olur, ben mi doğurdum elin oğlunu? O olay da bana aşırı saçma geliyor zaten kendimize eş mi alıyoruz manevi kardeş mi? Ay ne kadar mükemmel bir kaynana olacağım yaEvet hanımlar hepimiz bir kaynana olma adayıyız ilerde nasıl bir kaynana olursunuz?
Bir tanesi zor çekiliyor sana sabırlar diliyorum arkadaşımKvyi bırak kpler ne olacak. Benim iki kaynanam var![]()
Bence ben çok eğlenceli olurum kendimin kvsi olmak isterdim hahaha kesinlikle kendi kv yaşayamadığım ne varsa gelinimle yaşardım ya ve asla kendi çocugumdan ayırmazdımEvet hanımlar hepimiz bir kaynana olma adayıyız ilerde nasıl bir kaynana olursunuz?
Kaynanam gibi olmayacağım kesinEvet hanımlar hepimiz bir kaynana olma adayıyız ilerde nasıl bir kaynana olursunuz?