deneyimlianne
Well-known member
Çok yakın bir dostum var. Ne zaman bir öneride bulunsam önemsemiyor ama aynı öneriyi bir başkası önerince yapıyo ve ona teşekkür ediyor. Gerçekten çok kırılıyorum, niye böyle anlam veremiyorum. 

Var böyle tipler, en iyisi öneri bile sunmamak bence. Farkına varır belki yaptığınınÇok yakın bir dostum var. Ne zaman bir öneride bulunsam önemsemiyor ama aynı öneriyi bir başkası önerince yapıyo ve ona teşekkür ediyor. Gerçekten çok kırılıyorum, niye böyle anlam veremiyorum.![]()
Çok teşekkür ederim. İnşallah farkına varır ve hatasını anlar.Var böyle tipler, en iyisi öneri bile sunmamak bence. Farkına varır belki yaptığının![]()
Bazıları böyledir, uzağın lafı kıymetli olur yakınındakini görmezÇok yakın bir dostum var. Ne zaman bir öneride bulunsam önemsemiyor ama aynı öneriyi bir başkası önerince yapıyo ve ona teşekkür ediyor. Gerçekten çok kırılıyorum, niye böyle anlam veremiyorum.![]()
Ayıp etmiş arkadaşınız sizeÇok yakın bir dostum var. Ne zaman bir öneride bulunsam önemsemiyor ama aynı öneriyi bir başkası önerince yapıyo ve ona teşekkür ediyor. Gerçekten çok kırılıyorum, niye böyle anlam veremiyorum.![]()