Çok kötüyüm hiç hazır değildim :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mansure
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mansure

Well-known member
Kızlar 13 aylık bebeğim var. Eşim yurtdışında çalışıyor ben burda. Ailemle oluyorum genelde eşim yokken. İkinci çocuğu istiyordum ama sabit bi yerde düzenimizi kurunca. Bi süredir bulantım var diye test yaptım silik çıktı saatlerdir ağlıyorum 😞 hiç hazır değilim napıcam nasıl yetişicem bu kadar şeye daha bebeğim çok küçük 😭

Ekli dosyalar

• IMG_0091.webp
    IMG_0091.webp
    532.7 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar 13 aylık bebeğim var. Eşim yurtdışında çalışıyor ben burda. Ailemle oluyorum genelde eşim yokken. İkinci çocuğu istiyordum ama sabit bi yerde düzenimizi kurunca. Bi süredir bulantım var diye test yaptım silik çıktı saatlerdir ağlıyorum 😞 hiç hazır değilim napıcam nasıl yetişicem bu kadar şeye daha bebeğim çok küçük 😭
Üzülmeyin hayırlısı buymuş demekki aileniz destekçi en azından imkanınınz varsa eşinizin yanına gitmenizi öneririm hamileliği tek geçirmeyin

Korunmuyor muydunuz?

Canım ben bu testle öğrendim ve 8. Gün ilk denediğimde aşırı silik çıkmıştı. Bence hamile değilsin.

Yurtdışına gidip çocuk yapıp geldiniz mi korunmak aklınıza gelmedi mi

2 senedir deneyip anca birini bulan ben , eşiniz yurtdışındayken 2.yi yakalayan siz 😂 doğurganlığınıza sağlık , ayrıca bence testi tekrarlayın pek net görünmüyor, ilk idrarla mı yaptınız ?

Üzülmeyin hayırlısı buymuş demekki aileniz destekçi en azından imkanınınz varsa eşinizin yanına gitmenizi öneririm hamileliği tek geçirmeyin
İş yerimden zaten ilk doğumdan dolayı çok izin aldım ücretli-ücretsiz. Artık ayrılmam da gerekecek işten hayatım tersine dönecek 😔

2 senedir deneyip anca birini bulan ben , eşiniz yurtdışındayken 2.yi yakalayan siz 😂 doğurganlığınıza sağlık , ayrıca bence testi tekrarlayın pek net görünmüyor, ilk idrarla mı yaptınız ?
Ara ara gidip geliyoruz ikimiz de. E araya ayrılıklar girince de özleşiyoruz malum. İlk idrarla yaptım evet. Fotoğrafta mı çıkmadı acaba ya silik çizgiyi çok net gördüm ben.

Geri