Bebekli Tatil Önerileri

deneyimlianne

Well-known member
Kızlar ben daha hiç bebekle tatile gitmedim. Önerilerinize açığım. Mutlaka şunu al dediğiniz şeyler neler?

Kızlar ben daha hiç bebekle tatile gitmedim. Önerilerinize açığım. Mutlaka şunu al dediğiniz şeyler neler?
Ben geçen sene 4 aylıkken gitmiştim ozamanlar rahattı ek gıdası yok gezmesi yoktu😃
Şimdi 14 aylık gibi gidicem uv korumalı şapka mayo güneş kremi gözlük ayakkabı bunlar kesin olmalı bide oyalıcı atıştırmalıklar bence

Ben geçen sene 4 aylıkken gitmiştim ozamanlar rahattı ek gıdası yok gezmesi yoktu😃
Şimdi 14 aylık gibi gidicem uv korumalı şapka mayo güneş kremi gözlük ayakkabı bunlar kesin olmalı bide oyalıcı atıştırmalıklar bence
Ay doğru ben atıştırmalık kısmını hiç düşünmemiştim. Sıcakta da her şey bozulabilir ne alıcaz

Tatil yerinden bildiriyorum biz genelde tatilde gibi yaşıyoruz 😂 şapka , mayo bez , uv korumalı mayolar, güneş kremi ,onun için bebek panço şeklindr havlu yanıma meyve alıyorum , suyunu çelik suluğa koyuyorum çünkü iki kez normal suluğunda götürdüm kaynadı neredeyse 😂 bi de kumda oynayacağı oyuncakları var hem kova tırmık kürek vs , hem de bi kaç tane evden sevdiği oyuncakları getiriyorum sahile hep , bol bol müslin alıyorum yanıma kurulaması daha kolay oluyor ve her halükarda mutlaka bolcaaaa yedek kıyafet 😂 çünkü ıslanıyor hem de eserse diye her çeşit kıyafet var zaten sürekli ıslanıp batıyor vs .

Tatile giderken mutlaka probiyotik ve calpol almak lazim bence, diğer şeyleri arkadaşlar yazmışlar zaten özellikle tatil beldesinde yaşayan arkadaş 😅

Geri