İnsan bir bebeği olduktan sonra mecburen pratik olmak zorunda da kalıyor. Hem bebek bakıp hem temiz ve düzenli olmak gerçekten düşünüldüğü kadar kolay olmuyor.
insan yine kendi evindeyken daha rahat olabiliyor ama dışardayken kendi evimizin konforunu bulamıyoruz maalesef.
Farklı markaların bebek bezi poşetlerini kullandım, çöp poşeti kullandım, buzdolabı poşeti kullandım derken bu ürüne denk geldim. Ve iyi ki de denk geldim. Benim gibi pratiklik arayan anneler için şahane bir ürün. Bir defa yeri sabit kaybolmuyor
bir poşete iki kirli bez de koyabiliyorsunuz sığıyor. Ben bir tane bebek çantası için aldım. Kenarında anahtarlık gibi duruyor. Baktım çok memnunum bir tane de eve aldım. Her rulo da 15 poşet bulunuyor. Yedek 8 tane gönderiyorlar. Tabi siz stoklayabilirsiniz. Farklı renkleri de mevcut. Ben kullandım memnunum sizlere de önermek istedim.
insan yine kendi evindeyken daha rahat olabiliyor ama dışardayken kendi evimizin konforunu bulamıyoruz maalesef.
Farklı markaların bebek bezi poşetlerini kullandım, çöp poşeti kullandım, buzdolabı poşeti kullandım derken bu ürüne denk geldim. Ve iyi ki de denk geldim. Benim gibi pratiklik arayan anneler için şahane bir ürün. Bir defa yeri sabit kaybolmuyor