12 Ay ve Üzeri Bebekler için Tarifler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan afratafra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

afratafra

Administrator
🍎 Merhaba anneler!

Bu başlık, 12+ ay aralığındaki bebekler için evde kolayca hazırlayabileceğiniz mama tariflerini paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak için açılmıştır.

Eğer siz de bu yaş grubundaki miniğiniz için denediğiniz, sevdiği ya da tavsiye ettiğiniz tarifler varsa yorum olarak paylaşabilirsiniz 💬

👇 Tarif verirken mümkünse şunları ekleyin:
  • Malzemeler
  • Hazırlama yöntemi
  • Hangi ayda verdiniz
  • Nasıl tepki verdi?

🍎 Merhaba anneler!

Bu başlık, 12+ ay aralığındaki bebekler için evde kolayca hazırlayabileceğiniz mama tariflerini paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak için açılmıştır.

Eğer siz de bu yaş grubundaki miniğiniz için denediğiniz, sevdiği ya da tavsiye ettiğiniz tarifler varsa yorum olarak paylaşabilirsiniz 💬

👇 Tarif verirken mümkünse şunları ekleyin:
  • Malzemeler
  • Hazırlama yöntemi
  • Hangi ayda verdiniz
  • Nasıl tepki verdi?
12 ay bebişler daha çok kendi yemek isteidkleri için ben mücver demek istiyorum pratik ve en azından kendi yiyebileceği bir şey
Malzemeler
Kabak, Havuç, Patates,Kuzu kıyma, Makarna lütfenin mücver karışımı (ayrı tat katıyor),yumurta , bir cimdik tuz
Hazırlanış:
Sebzeler küçük rende ile rendelenir kıyma buharda hafif pişirilir sonra yumurta ve 1 yemek kaşığı mücver karışımı eklenip karıştılır kısık ateşte pişirilir.
8 ayda verdim. Beğendi ilk başlarda ben veriyordum sonrasında kendi elinde ısırarak yiyor 13 aylık oluncada gezerek yiyor😂

Bizim için en kurtarıcı öğün köfte. 1 kilo kıyma 2 yumurta 1 paket de makarna lütfen köfte harcıyla yapıp buzluğa atıyorum. İşten dönünce 2 köfteyi hemen tavada cız bız yapıyorum hazır. Yanına da yine makarna lütfenin sebzeli kuskusunu yapıyorum. Bebeğim köfteyi eliyle yerken ben aradan kuskusu yediriyorum 😂

Geri