1 yaş bebek destekli uyku

Almyrasmom

Member
Merhaba anneler👋🏻
Kızım 1 yaşında. Bugüne kadar desteksiz uyku denemelerim hep başarısız oldu. Başında dursam bile beşiğinde veya yatağında uykuya dalmıyor. Sizler bebişleri alıştırabildiniz mi? Alıştırdıysanız bana önerileriniz neler olurdu?

Merhaba anneler👋🏻
Kızım 1 yaşında. Bugüne kadar desteksiz uyku denemelerim hep başarısız oldu. Başında dursam bile beşiğinde veya yatağında uykuya dalmıyor. Sizler bebişleri alıştırabildiniz mi? Alıştırdıysanız
Merhabalar ,
Emzirerek uyutuyorum ben , alıştıramadım diyemem pek bi yöntem denemedim açıkcası. Bir ara kendisi yuvarlana yuvarlana sağa sola dönerek uyuyakaldı ama kısa bi süreydi , bu ara memeye iyice düştük diyebilirim. Sanırım ben kendimde bunu kolay buluyorum şimdilik. İkimizde daha hazır olduğumuz bi zaman deneyeceğim, herhalde bu da memeden ayrılacağı zamana denk geliyor 😂😂

Merhabalar ,
Emzirerek uyutuyorum ben , alıştıramadım diyemem pek bi yöntem denemedim açıkcası. Bir ara kendisi yuvarlana yuvarlana sağa sola dönerek uyuyakaldı ama kısa bi süreydi , bu ara memeye iyice düştük diyebilirim. Sanırım ben kendimde bunu kolay buluyorum şimdilik. İkimizde daha hazır olduğumuz bi zaman deneyeceğim, herhalde bu da memeden ayrılacağı zamana denk geliyor 😂😂
Merhaba. Ben de emziriyorum ama uyuması için emzirmekte yeterli gelmiyor bizde eğer çok uykusu yoksa.🥲 genelde kucakta veya ayakta mutlaka sallanmak istiyor. Gece uyandığında da aynı döngüyü tekrarlıyoruz. Umarım hep birlikte çözüm bulabiliriz🫂😁

emzirmek bazen yetmiyor demişsiniz ama ben meme işinin bu uykularla çok bağlantısı olduğunu duydum hep, gece emzirmek ve öyle uyutmak devam ettiği sürece bi süre daha sabrediceZ gibi 🥹🥲
Benim kızım emmeyi çok seven bir bebek değil aslında oldum olası pek hevesli olmadı. Ben biraz ite kalka emziriyorum desem yeridir.😂 Kucakta veya ayakta hep sallanmak istemesi çok zorluyor🥲🥲

Merhaba anneler👋🏻
Kızım 1 yaşında. Bugüne kadar desteksiz uyku denemelerim hep başarısız oldu. Başında dursam bile beşiğinde veya yatağında uykuya dalmıyor. Sizler bebişleri alıştırabildiniz mi? Alıştırdıysanız bana önerileriniz neler olurdu?
9 aya kadar bebeğimin yanına uzanıyordum uyuyordu, şimdi 13 aylık ve 4 aydır çarşafta sallamaya dahi geçtik. Uykuya direnç başladı, cevapları merak ediyorum

Kesinlikle bebeğin aç olmasıyla tok olmasıyla ilgisi yokmuş ama. Bir yerde okumuştum, ebeveynler az uyuyorsa ya da çok geçen ytan kişilerde mesela bebeğe de geçiyormuş bu

Ben açıkçası denemedim. Çünkü hiç o ışığı almadım. Benim oğlum iki şekilde uykuya dalıyor. Ya emerek uyuyacak ya da kucağımda omzuma yatacak bende ona ninni açacağım ya da elektrik süpürgesi sesi olacak. Daha hiç kendiliğinden uyumadı. Sütten kesersem bu da düzelir diye ümit ediyorum.

Geri