Yine de ister miydin?

Merhabalaar. Size şuanki hayatınızı, yaşadığınız zorlukları hamile kalmadan önce gösterseler yine de anne olmak ister miydiniz? Yok ben almayayım mı derdiniz, bir kaç sene sonra lütfen mi yoksa gelsin hiç sıkıntı değil mi? Ben bazen çok zorlanıyorum, eski hayatımı sessizliği özlüyorum, hatta bazen anne olmayı beceremiyormuşum gibi bile hissediyorum ama bana gösterseler sanırım her şeye rağmen kabul eder ve isterdim. Hatta keşke daha erken anne olsaydım diyorum 🥲

Merhabalaar. Size şuanki hayatınızı, yaşadığınız zorlukları hamile kalmadan önce gösterseler yine de anne olmak ister miydiniz? Yok ben almayayım mı derdiniz, bir kaç sene sonra lütfen mi yoksa gelsin hiç sıkıntı değil mi? Ben bazen çok zorlanıyorum, eski hayatımı sessizliği özlüyorum, hatta bazen anne olmayı beceremiyormuşum gibi bile hissediyorum ama bana gösterseler sanırım her şeye rağmen kabul eder ve isterdim. Hatta keşke daha erken anne olsaydım diyorum 🥲
Ya evladımı düşününce tabiki her şeye rağmen kabul ederdim. Çok bambaşka bir duygu

Ben isterdim , evet çok zor ama şu an tamamlanmış gibi hissediyorum , zor oluyor ama oluyor çoğu şey. Özlediğim şeyler de var ama böylesi çok daha güzel geliyor bana. Sadece belki daha erken evlenmiş olsam daha erken doğum yapmak isterdim😇

Butün zorluklara rağmen isterdim her ayın kendine has zorlukları olduğu gibi güzellikleri de var mesela 13 aylık şuan ve iletişim kuruyoruz benim dediklerimi taklit ediyor çok hoşuma gidiyor birde gözlerinin içi gülerek bakışı beni bitiriyor off uyuyunca özlüyorum uyumadığına uyusun istiyorum annelik delilik

Evlat belkide bu kadar emek olduğu içinde böyle kıymetlidir. Ben eski hayatımı değil, rahatça uyumayı, dinlenmeyi özlüyorum ama şu güzellik bu özlemlere çokça değer.

Eski hayatımı hiç özlemiyorum, o günlere geri dönmeyi de istemezdim bugün durduğum yerden. daha geçen eşimle konuştuk bu konuyu hatta, yaşadığım her şeyi tadını çıkararak doya doya yaşamışım hiç gözüm kalmamış. Hatta daha erken evlenip daha erken doğurmayı isterdim, bir de evdeki hayvan nüfusunu minimumda tutmaya çalışırdım bu kadar zorlanacağımı bilsem o kadar 🥲

Geri