Bebekler için hazır yiyecekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mansure
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mansure

Well-known member
Bebeğinize dışardan hazır olarak aldığınız içeriği temiz yiyecekler neler? Bazen dışarda oluyoruz öğün saatinde, bazen de evde de olsak yetişmiyor. Pratik bi şekilde açıp verebileceğim seçenekler olsun istiyorum.

Bebeğinize dışardan hazır olarak aldığınız içeriği temiz yiyecekler neler? Bazen dışarda oluyoruz öğün saatinde, bazen de evde de olsak yetişmiyor. Pratik bi şekilde açıp verebileceğim seçenekler olsun istiyorum.
Canım kızım kavanoz mama tarzı şeyleri sevmedi o yüzden dışarı çıkmadan kendim muhallebi tarzı yapıyordum ama artık o tarzda yemiyor humm bisküvi veriyorum

Ben dışardayken gerberin ya da hipp in pürelerini alıyorum hazırda bir şey yoksa yanımda. Hüpletmeli olanları çook seviyor, ayrıca humm pancarlı kraker ve zencefilli kurabiyeye de bayılıyo😇

Benim iştahlı bebeğim! Sadece çubuk kraker yerken mutlu 😄 bir çok şey denedim ama en çok sevdiği bu. Şekerli ürünleri hiç sevmiyor.

Ben dışardayken gerberin ya da hipp in pürelerini alıyorum hazırda bir şey yoksa yanımda. Hüpletmeli olanları çook seviyor, ayrıca humm pancarlı kraker ve zencefilli kurabiyeye de bayılıyo😇
Elele'nin hüptürmelik gıda poşetleri var. Meyveli yoğurt bile koyabilirsiniz hemen. Ben muzlu yoğurt yapıp atıyorum yanıma dışarda hem oyalaniyor hem de yogurdunu yiyor. Tavsiye ederim

Geri